Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -MHP Erzurum İl Başkanı Kaya: Türk milletinin birliğinden ve bütünlüğünden rahatsızlık duyanlar bu birlik ve beraberliği asla bozamayacaklardır


ERZURUM (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Gaziantepteki patlamayla ilgili olarak Türk milletinin birliğinden ve bütünlüğünden rahatsızlık duyanlar bu birlik ve beraberliği asla bozamayacaklardır dedi.
     Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepte bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 9 kişinin öldüğünü anımsatarak, hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diledi.
     Bu olayın halkın desteğini arkasına alamayan bebek katillerinin intikamını halktan almaya çalıştığının bir göstergesi olduğuna işaret eden Kaya, Türk milletinin birliğinden ve bütünlüğünden rahatsızlık duyanlar bu birlik ve beraberliği asla bozamayacaklardır. Türk milliyetçileri buna asla izin vermeyecektir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde nice günler geçirmemizi temenni ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER