Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Van Ekonomi Konseyi, kentteki konteynerlerin güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine ve Gaziantepteki bombalı terör saldırısını kınadı


VAN (A.A) - Van Ekonomi Konseyi, kentteki konteynerlerin güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine ve Gaziantepteki bombalı terör saldırısını kınadı.
     Van Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Van Ekonomi Konseyi Dönem Başkanı Yakup Simeklioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde hızla tırmanan katliam ve vahşet boyutuna ulaşan terör olaylarını lanetledi.
     Simeklioğlu, Vanda konteyner kentlerde halkın güvenliğini sağlayan güvenlik görevlileri ve son olarak da Gaziantepte halkı direk hedef alarak yapılan terör olaylarının bölge halkının çıkarlarına hizmet etmediği gibi farklı amaçlara da hizmet ettiği açıkça görüldüğünü söyledi.
     İnsanları birbirlerine yaklaştıran ve kırgınlıkların son bulduğu kutsal Ramazan Bayram gününde Gaziantepte düzenlenen sadırı Türkiyede yaşayan 75 milyon insan gibi kendilerini derinden sarstığını ifade eden Simeklioğlu, şunları kaydetti:
     Türkiye toplumu ne zaman bir arada yaşama iradesi gösterse böylesi saldırılar gerçekleşiyor. Bu tür saldırılar kimin tarafından yapılırsa yapılsın, bunlar Türkiyenin geleceğini ipotek altına alamayacaklardır. Bu gelişmeler biz bölge halkını ciddi endişeye sevk ediyor olsa da bizler demokratik bir ülkede kardeşçe yaşama umudunu hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.
    
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER