Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Çanakkale Fotoğrafları Sergisi açılacak


GAZİANTEP (A.A) - Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla 15 Mart Cuma günü Sanko Parkta Çanakkale Fotoğrafları Sergisi açılacak.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, küratör Fahri Özdemirin özel koleksiyonundan derlenen sergide, Türkiyenin yanı sıra, Almanya, Fransa ve Avustralyadaki koleksiyonlardan temin edilen ve 6 bin 500 fotoğraf içerisinden seçilen 100 fotoğraf yer alıyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Özdemir Çanakkale Savaşlarının, kurtuluşa giden yolun ilk ve en önemli durağı olduğunu belirtti.
     Özdemir, şunları kaydetti:
     Her şeyin hızlı aktığı ve iletişim araçlarının son derece etkin kullanıldığı günümüzde, görüntünün sözden daha belirleyici olduğu artık hepimizin bildiği bir gerçek. Anlatmakla yetinmemek, yaşananları tüm gerçekliğiyle gözler önüne sermek gerektiği bir dönemdeyiz. Tek bir kare fotoğrafın, bazen yüzlerce sayfalık metne eş değer olabileceğini düşündüğümüzde, söz konusu ihtiyaç daha da belirginleşiyor.
     Sanko Holding ve Sanko Park işbirliğiyle açılacak olan sergi, 30 Marta kadar her gün 10.00- 22.00 saatleri arasında gezilebilecek.
    
    
     -Milli Eğitim Müdürü Gündeşin okul ziyareti
    
     Araban Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, bazı köy okullarını ziyaret etti.
     Gündeş, ziyaret kapsamında Fakılı, Doğan, Taşdeğirmen, Küçüklü, Sarıtepe köyleri ile Elif beldesindeki okullarda incelemelerde bulundu.
     Gündeş, ilçedeki eğitim seviyesini yükseltme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Köy okullarımızdaki ziyaretlerim sırasında tespit ettiğim sorun ve eksiklikleri gidermek için çözüm yolları arıyoruz. Başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek-Mahmut Bazlama
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER