Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Nizipte proje hazırlama eğitim verildi


GAZİANTEP (A.A) - Nizip Kaymakamlığı Proje Ofisi, proje hazırlığı aşamasında olan kurum ve dernek yetkililerine yönelik bilgilendirme semineri ve proje hazırlama eğitimi verdi.
     Proje Ofisi Koordinatörü Mehmet Çiçekçi, Kaymakamlığın proje ofis toplantı salonundaki konuşmasında, katılımcılara İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı Proje Teklif Çağrısı hakkında bilgi verdi, proje başvuru formu doldurulması ve proje hazırlama konusunda dikkat edilecekleri anlattı.
     Eğitim programına, Nizip Kızılay Şubesi, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği, Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği, Nizip Türkiye Muhtarlar Derneği, İlçe Asayişi Koruma ve Güçlendirme Derneği, Nizip Eğitim Kültür ve Çevre Derneği, Engelliler Derneği, Zeugma Kültür ve Turizm Derneği, Spor Okulu Derneği, Akasya Derneği temsilcileri ile proje ofisi uzmanlarından, Mustafa İnce, Ramazan Biricik ve İbrahim Halil Babacan katıldı.
    
     -500 genç için ücretsiz gezi
    
     Nizip Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Yakar, Gençlik ve Spor Bakanlığının Seyyah Uluçınar İzinde projesi kapsamında 14-24 yaş arası kız ve erkeklerden oluşan gençler için Türkiyenin değişik illerine gezi düzenleneceğini söyledi.
     Yakar, yaptığı açıklamada, proje kapsamında Nizip ilçesine 500 kişilik kontenjan verildiğini, bu kapsamda geziye katılacak olan öğrencilerin Malatya, Nevşehir, Konya, Kayseri, Amasya, Diyarbakır, Sivas, Mardin ve Elazığa götürüleceğini aktardı.
     Türkiyenin 81 ilini kapsayan geziyi, gençlerin Türkiyenin farklı illerine seyahat ederek akranlarıyla tanışma ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediklerini belirten Yakar, şöyle konuştu:
     Hazırlanan bu proje nedeniyle geziye katılmak isteyen gençlerin proje kapsamında belirlenen 9 farklı ilden birini seçmeleri gerekiyor. Geziye katılacak gençlerin 4 gün boyunca yeme içme, konaklama ve ulaşım hizmetleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacaktır. Gaziantepteki sporcularımızın Malatya, Nevşehir, Konya, Kayseri Amasya, Diyarbakır, Sivas, Mardin ve Elazığ illerinden birini tercih etmeleri ve bu gezi için internetten www.seyyah.gsb.gov.tr adresinden başvuru formunu doldurmaları ve doldurulan formların çıktısını aldıktan sonra kimlik fotokopisiyle Nizip Spor Salonuna müracaat etmeleri gerekiyor.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER