Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyesi kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadeleyi sürdürüyor


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi, ilçe genelinde kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol ekipleri tarafından Çağdaş ve Güneş mahallelerinde ruhsatsız ve kaçak yapı olduğu gerekçesiyle bir bina ve evin yıkımı yapıldı.
     Kaçak yapılaşma konusunda kararlılıktan vazgeçilmediği bildirildiği açıklamada, Şahinbey Belediyesi Yapı Kontrol ekiplerinin kaçak ve çarpık yapıların tespiti için ilçe genelinde çalışma yaptığı kaydedildi.
    
     -Hanımlar yüzme havuzu, spor ve kültür merkezi
     yıl sonunda hizmete sunulacak
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye tarafından yaptırılan hanımlar yüzme havuzu, spor ve kültür merkezinin bu yılın sonunda hizmete gireceğini bildirdi.
     Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, temeli Mart ayında atılan ve sadece hanımların kullanabileceği tesisin inşaat çalışmasının hızla ilerlediğini belirterek, bu tesisin yıl sonunda hizmete sunulacağını söyledi.
     Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     5 katlı olarak inşaatına başladığımız tesisimiz 7 bin 900 metre kare inşaat alanına sahip. Tesisimiz tamamlandığında içerisinde yüzme havuzu, spor salonları, Türk hamamı, kafeterya, sauna, çok amaçlı salon, güzellik merkezi, kreş, hobi kursları, sanat galerisi, meslek edindirme kursları, restoran ve kabul günü salonları olacak. Hanımlar yüzme havuzu, spor ve kültür merkezimiz tamamen hanımlara özel bir tesis olacak. Burası hanımların nefes alacağı bir tesis olmakla birlikte sadece kendilerinin kullanacağı özel bir yüzme havuzu olacak. Tesisimizin inşaat maliyeti 7 milyon 400 bin TL.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER