Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Muhtarlarla huzur toplantısı yapıldı


GAZİANTEP (A.A) - Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, mahalle muhtarlarıyla Huzur toplantısı yaptı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kılınçoğlu Mahallesi Yavuzlar Sosyal Tesisindeki toplantı, güvenlik hizmetlerine toplumun katılım ve desteğinin sağlanması, suçların önlenmesi, işlenen suçların aydınlatılması, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla vatandaşlar, kamu kurum temsilcileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
     Toplantıda, yapılan hizmetler, asayiş olayları, suçların önlenmesi, alınması gereken tedbirler hakkında bilgiler verildi.
     Sorunlarını dile getiren mahalle muhtarları ve vatandaşlar, emniyet personellerine teşekkür etti.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Başkomiser Murat Lale ise polisin öncelikli görevinin suçu önlemek olduğunu, bunun da ancak vatandaşların desteğiyle mümkün olabileceğini belirtti.
     Lale, vatandaşların her konuda hiç çekinmeden 155 Polis İmdat telefonunu arayarak polisten yardım isteyebileceklerini ifade etti.
    
     -Su kesintisi
    
     Gaziantepte içme suyu şebekesi çalışmaları nedeniyle 5 mahalleye su verilemeyeceği bildirildi.
     GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Beyazlar Mahallesi 70 Nolu Sokak ile Barak Mahallesi 16 Nolu sokak üzerinde içme suyu şebekesi ek çalışması yapılacağı için 5 mahallenin suyunun kesileceği belirtildi.
     20 Eylül Perşembe günü saat 09:00 ile 15:00 arasında 6 saat süreyle Barak, Beyazlar, Perilikaya ve Serinevler mahallelerinin tamamına, 60. Yıl Mahallesinin de bir kısmına su verilemeyeceği kaydedildi.
    
    
     -Voleybolculara baklava ikramı
    
     Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Akyazıcı, voleybolculara baklava ikram etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Kupasına aralıksız hazırlanan voleybolcular, maç öncesinde antrenmanı ziyaret ederek moral veren Demirbaş ve Akyazıcıya teşekkür etti.
     Demirbaş, bu sezon voleybolda hedeflerinin öncelikli olarak ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Kupasında tur atlayarak 2nci etap maçlarına katılmak olduğunu belirtti.
     Bu sezon iyi takım kurduklarını dile getiren Demirbaş, hedeflerinin ligde Play-off turuna kalarak oradan da 1inci lige yükselmek olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek - Adem Yılmaz - Kemal Karagöz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER