Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyesi, saatte 200 ton üretim kapasiteli asfalt şantiyesi kurdu


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, saatte 200 ton üretim kapasiteli uzun yıllar ihtiyaca cevap verebilecek asfalt şantiyesi kurduklarını bildirdi.
     Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kendilerine ait bir asfalt şantiyesi olmadığını, bunun da bir eksiklik olduğunu belirtti.
     Bugüne kadar ihale yoluyla şirketler aracılığıyla asfalt üretip serme işlemini gerçekleştirdiklerini anımsatan Tahmazoğlu, kurdukları şantiyenin yaklaşık 15 gün sonra üretime başlayacağını ifade etti.
     Şantiyenin ilçenin ihtiyacını gelecek yıllarda da fazlasıyla karşılayacağını vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Şahinbeyde birçok alanı imara açtık. Buralarda asfalt ihtiyacımız olacak. Bunu karşılamak için şimdiden şantiyemizi kurduk. Bir taraftan müteahhit firmamız asfalt imalatı ve sermesini önümüzdeki yıla kadar sürdürürken, diğer taraftan da biz asfaltımızı üretip, serme işlemine devam edeceğiz. Böylelikle ilçe genelinde iki koldan asfalt çalışmamızı gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 2013 sonuna kadar açmış olduğumuz yollar ile asfalt yenileme da olmak üzere tüm yolların asfaltını tamamlamaktır.
    
     -Ampute Futbol Süper Ligi
    
     Ampute Futbol Süper Lig takımlarından Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
     Belediye Basın Yayın Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Süper Ligdeki ilk maçını 11 Kasım Pazar Günü Malatya Bedensel Engelliler ile karşılaşacak olan Gaziantep ekibi, hazırlıklarını günde tek idmanla Şahinbey Stadında sürdürüyor.
     Antrenör Mehmet Yeter, futbolcuların antrenmanlarda azimli ve gayretli olduğuna dikkat çekerek, gelecek için umut verdiğini belirtti.
     Ampute futbolun dostluk ve sevgi üzerine kurulduğunu ifade eden Yeter, şunları kaydetti:
     Ligde bizle beraber 10 Ampute Futbol takımı mücadele ediyor. Hepsi kavga gürültüden uzak, birbiriyle dostluk ve kardeşlik içerisinde mücadele veriyor. Düşen oyuncuyu, düşüren oyuncu mutlaka kaldırır ve özür diler.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER