Kardemir Karabükspor, Bakkal ile sözleşme imzaladı

Kardemir Karabükspor, Bakkal ile sözleşme imzaladı -Kırmızı-mavili ekip, Skibbeden boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Mesut Bakkal ile sözleşme imzaladı -Bakkal: -Teklif geldiğinde hiç düşünmedim, isteyerek


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Michael Skibbeden boşalan teknik direktörlük görevine getirdiği Mesut Bakkal ile törenle sözleşme imzaladı.
     Metin Türker Tesislerinde düzenlenen törene, Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Basın Sözcüsü Ziya Alak ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
     Törende; Şahin ve Bakkal, bir yıllık sözleşmeye imza attı.
     Bakkal, yaptığı konuşmada, Karabükün ve Kardemir Karabüksporun dışarıdan çok güzel göründüğünü, bu şehre gelmekten ve bu takımda görev almaktan mutlu olduğunu söyledi.
     Kardemir Karabüksporun kadrosunda daha önce çalıştığı birçok futbolcunun bulunduğunu ve yabancılık çekmeyeceğini vurgulayan Bakkal, şöyle konuştu:
     Teklif geldiğinde hiç düşünmedim, isteyerek geldim. Kardemir Karabükspor kaliteli oyunculara sahip en önemlisi kurumsal bir takım. Hedeflere gidebileceğimiz bir kulüp. Bu takım iyi olacaktır. Kaliteli bu kadro gerekeni bu saatten sonra yapacaktır ve yapmaları da gerekiyor. Bu ligden düşmek kesinlikle aklımdan geçmiyor. Tek başıma hiç bir şey yapamam. Bazı şeyleri birlikte yapacağız. Çünkü bu geminin içinde hepimiz varız. Batarsak hepimiz batarız ama batmayacağız. Coşkulu oynayacağız, takım olacağız. Üzülmeyi ve sevinmeyi hep birlikte bileceğiz. Çok sıkışık bir lig. Şu anda 9 puanımız var ama üstteki takımlarla da fazla bir fark yok. Kaliteli oyuncularımız toparlanıp üst sıralarda yer alacağız.
     Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise kendilerine göre ligin yeniden başladığını vurgulayarak, çok zorlu bir süreçten kolay geçmeyi istediklerini ifade etti.
     Bakkala inandıklarını ve bu nedenle takımın başına getirdiklerini belirten Şahin, şöyle dedi:
     İnşallah Allah bizi mahcup etmez. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Hocamızın aldığı her konuya saygı göstereceğiz. Ona tam destek vereceğiz. Herkesin hocamıza yardımcı olmasını istiyorum. İşimiz zor, kolay değil. Sıkıntılı ortamlardan çıkaranlar kahramandır. Hocamız bu tecrübeye sahip. Sadece biraz sabır bekliyoruz. Hocamızı tercih etmemizin sebeplerinden bir tanesi de tüm oyuncularımızı tanımasıdır. Onlarla daha öncede çalışmış olmasıdır. Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Bu kadro bu lig için yeterlidir. Hedefimizi ligde kalıcı olmak.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor, Bakkal ile sözleşme imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER