Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediyespor, Beyoğlusporu 1-0 mağlup etti


GAZİANTEP (A.A) - Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediyespor kendi evinde Beyoğlusporu 1-0 mağlup etti.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gazikent Semt Sahasında oynanan maçta Şahinbey Belediyesporun golünü Tarık Kuzudişli kaydetti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, kaliteli ve zevkli bir müsabaka izlediklerini belirterek, İki takımda güzel futbol ortaya koydu. Ama biz takım olarak bu maçı çok istedik. Bize destek veren çok sayıdaki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalarda da bu başarımızı sürdürürüz ifadelerini kullandı.
    
     -Şahinbey Belediye Gençlikspor Niksarsporu 3-2 yendi
    
     Erkekler Voleybol 2. Liginde, Şahinbey Belediye Gençlikspor, deplasmanda Niksarsporu 3-2 yendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Gençlikspor ilk seti 25-20, ikinci seti de 25-11 aldı. Ev sahibi Niksarspor üçüncü seti 25-21, dördüncü seti de 25-23 alarak durumu 2-2ye getirdi. Son seti 15-12 kazanan Şahinbey Belediye Gençlikspor müsabakadan 3-2 üstün ayrıldı.
     Karşılaşma sonrası kulüp başkanı Mehmet Demirbaş ve voleybol şube sorumlusu Mehmet Özbal sporcuları tebrik etti.
    
     -Üniversite öğrencilerinden örnek davranış
    
     Hasan Kalyoncu Üniversitesinde (HKÜ) öğrenim gören 30 öğrenci, ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açılan sosyal markette gönüllü olarak çalışıyor.
     Şahinbey Belediyesi ve HKÜ arasında imzalanan Toplumsal Duyarlılık İşbirliği Projesi kapsamında HKÜde öğrenim gören 30 öğrenci, ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açılan sosyal markette vatandaşların daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapması için yardımcı oluyor.
     HKÜ Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğrencileri Veysel Kahraman ve İrem Tanrıöver, söz konusu proje kapsamında gönüllü olarak görev aldıklarını belirtti. Sosyal markette alışveriş yapan vatandaşlara yardımcı olmayı amaçladıklarını kaydeden öğrenciler, Toplumsal duyarlılık projesi ile kendi farkındalığımızı topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirerek, insanları mutlu etmenin kendi mutluluğunu yaşıyoruz. Proje kapsamında bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğluna ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemire teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER