Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Minik öğrencilerin 25 Aralık gösterisi ilgi gördü


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesine bağlı Sanayi Sosyal Tesisinde eğitim gören minik öğrencilerin, Gaziantepin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde hazırladığı gösteri ilgi gördü.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlunun katılımıyla Sanayi Sosyal Tesisinde gerçekleşen gösteride minik öğrenciler, Antepin kurtuluş mücadelesinde destan yazan Karayılan, Özdemir Bey, Şehitkamil ve Şahinbey gibi önemli kahramanları canlandırdılar.
     Minikler, sahnedeki hünerleriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
     Antep savunmasını kısa gösteriyle çok güzel bir şekilde anlatan çocukların karşısında Başkan Fadıloğlu da duygulu anlar yaşadı. Gösterilerin sonunda minik öğrencileri tebrik eden Fadıloğlu, hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Gaziantepin düşman işgalinden kurtuluşu sırasında önemli mücadeleler veren kahramanları canlandırdıklarını ifade eden çocuklar, şunları kaydettiler:
     Yaptığımız gösteriyle Gaziantepimizin ne zorluklarla kazanıldığını öğrendik. Atalarımız o zor şartlarda bile kahramanlıklarını elden bırakmayarak Gaziantepimizi düşman işgalinden kurtardılar. Bizlerde şehrimize ve vatanımıza sahip çıkarak atalarımıza layık olmaya çalışacağız. Gösterimizi izleyerek yalnız bırakmayan ve bizlere her türlü imkanı sunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna da çok teşekkür ediyoruz.
    
     -Şehitkamil tek golle galip
    
     Şehitkamil Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 4. Grupta Elbistan Belediyesporu 1-0 mağlup ederek çıkışı sürdürdü.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, BAL Liginde son 2 maçını da kazanan Şehitkamil Belediyespor, 14. haftada konuk olduğu Elbistan Belediyesporu Mehmet Ali Baştanın tek golüyle mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Yeşil -siyahlı ekip ligde ilk devrenin bitimine bir hafta kala puanını 22ye yükseltti.
     İlk devrenin son haftasında Adıyaman Belediyesporu ağırlayacak olan yeşil-siyahlı ekipte hedef seri galibiyetleri sürdürerek üçte üç yapmak.
     Ligde deplasmanda topladığı puanlarla adından söz ettiren yeşil - siyahlı ekibin teknik direktörü Memik Vurucu, şunları kaydetti:
     Genç, koşan, maç içerisinde savaşan bir ekibimiz var. Genç bir ekibimizin olması elbette ki zaman zaman bir takım sıkıntıların yaşanmasına sebep oluyor. Ancak önümüzdeki yılları düşündüğümüzde kadromuzda yer alan arkadaşların bir birlerine uyum süreci ve kazandıkları tecrübe memnuniyet verici. Biz iç saha ve dış saha ayrımı yapmaksızın tüm maçlara üç puan hedefiyle çıkıyoruz. Dış saha fobimiz yok, kalan maçlarımızı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.
     Takım kaptanı Tahsin Okatan ise Adıyaman maçında seyirci desteğini arkalarında görmek istediklerini ve tüm Gaziantepli futbol severleri Adıyaman Belediyespor maçına beklediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER