Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Emniyet Müdürü Aydın, GESOBu ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (GESOB) ziyaret etti.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ziyaret sırasında Birlik Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Gaziantepteki esnaf ve sanatkarın durumu hakkında bilgi verdi.
     Ömer Aydın ise Başkan Küsbeoğluna müdürlüğün çalışmalarını anlattı.
    
     -Çocuklar için bahçe dizayn edildi
    
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi bünyesinde, çocuklar için hayvanat bahçesi kuruldu.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen, Destek Hizmetleri Şube Başkanı Celal Özsöyler, Çocuk Hayvanat Bahçesini Ali Babanın Çiftliği mantığıyla dizayn ettiklerini belirtti.
     Alanı ailelerden gelen yoğun istek doğrultusunda oluşturduklarını, çocukların hayatlarında gördükleri hayvanlara yaklaşarak, onu eline alıp sevmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Özsöyler, şunları kaydetti:
     İsteyen çocuk istediği hayvanı eline alıp sevebiliyor. İstediğiyle fotoğraf çektirebiliyor. Bir nevi hayvan sevgisini kazanmış oluyorlar. Hayvanlarla yakın temas kurmak çocukların psikolojik gelişimlerine de destek oluyor. Çocuklar dünyada bir arada yaşadıkları canlıları yakından tanıma fırsatı buluyorlar.
     Çocuk Hayvanat Bahçesinde 20 türden 100 civarında hayvan bulunuyor.
    
     -Şampiyon tekvandoculardan Şahinbey Belediyesine ziyaret
    
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantepi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü tekvandocularını kabul etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, sporcuları başarılarından kutlayarak onlardan Avrupa Şampiyonluğu istedi.
     Tekvando il seçmelerinde 7 birincilik, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere takım olarak 11 sporcularının ilk üçe girdiğini aktaran Tahmazoğlu, kulüp başkanı ve antrenörünü tebrik etti.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER