Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Özel SANKO Koleji yüzme takımı il birincisi oldu


GAZİANTEP (A.A) - Özel SANKO Koleji kız ve erkek yüzme takımı, Okullar Arası Gençler İl Birinciliği Müsabakalarında birinci oldu.
     SANKOdan yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kamil Ocak Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen müsabakalarda, Özel SANKO Koleji kız ve erkek yüzme takımları il birinciliğinin yanı sıra, ferdilerde 25 il birinciliği, 6 il ikinciliği ve 8 il üçüncülüğü kazandı.
     Dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.
     Özel SANKO Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, başarıda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.
    
     -Karbonmonoksit dedektörü dağıtıldı-
    
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, MünifPaşa ve Sanayi Sosyal Tesislerinde eğitim gören kursiyerlere karbonmonoksit detektörü hediye etti.
     Fadıloğlu, detektörlerin doğru bir şekilde kullanılması halinde büyük ölçüde hayat kurtardığını belirtti. Kursiyerlere detektörlerin nasıl kullandığını anlatan Fadıloğlu, cihazın sobadan 1,5 veya 2 metre uzaklıkta bir duvara monte edilmesini ve cihazların üstünün sürekli temiz tutulmasını istedi.
     Kursiyerler dağıtılan detektörler için Fadıloğluna teşekkür etti.
    
     -Öğrencilere stres yönetimi ve motivasyon semineri-
    
     Şehitkamil Belediyesi YGS ve LYSye hazırlanan öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci velileri için Stres Yönetimi ve Motivasyon Semineri düzenliyor.
     Dünyaca tanınmış kurumlara stres yönetimi tekniklerini anlatan Sabah Gazetesi köşe yazarı Elvan Demirkan, Şehitkamil Belediyesinin düzenleyeceği seminerde YGS-LYS ye hazırlanan Öğrenciler Öğretmenler ve öğrenci velileri eğitim verecek.
     Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek seminer yarın saat 19.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER