Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Kahramanmaraşta brifing verdi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığınca yürütülen Lider Ülke Türkiye ve Yerel Yönetimler konulu siyaset akademisinde brifing verdi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, Kahramanmaraş Belediyesi Mehmet Akif Kültür Merkezinde düzenlenen deneyim ve vizyon konulu konuşmasında, belediyecilikte örnek ve model olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
     Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmanın önlenmesi ve modern yaşam alanlarının oluşturulması noktasında kentsel dönüşümden konut yapımına, gençlik merkezlerinden sosyal tesis ve taziye evleri yapımına, sosyal yardımlardan sosyal ve kültürel etkinliklere, eğitimden spora yapılan tüm çalışmaları slayt eşliğinde anlattı.
     AK Partinin siyaset akademisini tüm Türkiyede yaygınlaştırdığını ve bir okula dönüştürdüğünü belirten Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     Siyaset akademisinin çok faydasını gördük. Burada anlatılan konular kişinin vizyonunun gelişmesi noktasında önemli rol oynamaktadır. O yıllarda bir hocamız tarafından söylenen eğer bir işi başarmak istiyorsanız mutlaka o işin rüyasını görmeniz gerekir sözünü unutmadım. Belediyecilik Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla Türkiyede yeni bir ufuk kazandı. Belediyeciliğin öncüsü ve bugün belediyelerin problemlerini ve sıkıntılarını en iyi bilen ve çözüm noktasında önünü açan yine Başbakanımızdır.
     Programa, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve akademi üyeleri katıldı.
    
     -Örnek İnsan Hz. Peygamber konulu konferans-
    
     Araban Gül Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince (GÜLDER) Örnek İnsan Hz. Peygamber konulu konferans düzenlendi.
     Araban Kaymakamlığı kongre ve sergi salonunda gerçekleştirilen konferans GATEM Cami İmamı Arif Elmascının Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Akpınar, konferansta, Hz. Muhammedin hayatından kesitler sundu.
     İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, Akpınara günün anısına el işlemeli bakır tepsi hediye etti.
    
     Muhabir: Mahmut Bazlama - Zerin Özdilek / Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER