Gaziantepten kısa kısa

Gaziantepten kısa kısa -Şahinbeyde çocuk şenliği


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbeyde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilköğretim okullarında çocuk şenliği programları yapıldığı bildirildi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Bayram kutlamaları kapsamında 12 ilköğretim okulunda çocuk şenliği düzenlendiği belirtildi.
     Dumlupınar İlköğretim Okulunda gerçekleşen şenliğe katılan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, çocukların geleceğin teminatı olduğunu kaydetti.
     Çocukların geleceğe daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olmayı hedeflediklerini ifade eden Tahmazoğlu, şunları bildirdi:
     "Sizlere halı sahanızı yaparak hediye ettik, okulunuzun hemen yanına bir sosyal tesis yaptık. Eğitimde başarıyı desteklemek adına geçtiğimiz yıl YGS Gaziantep birincimize Belediye olarak araba hediye ettik. Ayrıca bir proje daha yaparak başarılı öğrencilerimizi ücretsiz olarak Çanakkaleye götüreceğiz. Şimdiden tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."
    
     -Şehitkamilde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı-
    
     Şehitkamilde "Kutlu Doğum Haftası" etkinlikleri kapsamında Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye tarafından yürütülen etkinlikler çerçevesinde Seyrantepe ve Karacaoğlan mahallelerinde Sakal-ı Şerif vatandaşların ziyaretine açıldı. Seyrantepe Parkı ile Eşref Bitlis Parkı içinde gerçekleşen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Programa katılan vatandaşlara ikramda bulunuldu.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Gaziantepten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER