Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü 3. bölgesini

Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü 3. bölgesini oluşturdu -Küsget C Bölgesi Ekipler Amirliği hizmete açıldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Şahinbey ve Şehitkamilin ardından 3. bölge ekipler amirliği binasını Küsgette hizmete açtı.
     Lojman olarak kullanılan bina, Küsget Küçük Sanayi Sitesi Başkanlığı tarafından restore edildikten sonra Ekipler Amirliğine teslim edildi. Küsget C Bölgesi Ekipler Amirliğinin hizmet binası törenle açıldı.
     Açılış öncesinde binanın restorasyonunda emeği geçenlere teşekkür plaketi verildi. Açılış kurdelesini Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Küsget Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Kemal Güneş birlikte kesti.
     Açılışın ardından, Asayiş Şube Müdürü Faruk Alkanoğlu, katılımcılara binayı gezdirdi.
     Alkanoğlu, katılımcılara yaptığı sunumda, kurulan 3. bölge ile alan daraltması yaparak bölgenin hakimiyetini sağlamayı hedeflediklerini ve böylelikle personelin verimliliğini de arttırarak olaylara daha hızlı müdahale etmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Binanın hayırlı olmasını dileyen Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise olaylara müdahale süresinin yeterli seviyede olmadığını belirtirken, olaylara 3 ile 5 dakika arasında müdahale etmeyi amaçladıklarını söyledi.
     Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın da, bu tür hizmete açılan binaların standardın yükselmesi açısından önemli olduğuna vurgulayarak, Bu binalar olaylara hızlı ulaşım için kazanım olacak dedi.
     Gaziantepteki nüfus yoğunluğuna dikkat çeken Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kente iki noktadan müdahale etmenin zor olduğunu, bunun için 3. bölgenin kurulduğunu dile getirdi.
     Katılımcılar, açılış programının ardından Ekipler Amirliği hizmet binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğü 3. bölgesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER