Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bayram tedbirlerini aldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bayram tedbirlerini aldı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.
     Güzelbey, yaptığı yazılı açıklamada, Bayrama huzur ve güven içinde ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak edeceğiz dedi.
     Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Güzelbey, bayram dolayısıyla ücretsiz otobüs seferlerine ek olarak arefe ve bayramın ilk günü belediyeye bağlı otobüslerin mezarlıklara ücretsiz yolcu taşıma yapacağını kaydetti.
     Zabıta Daire Başkanlığı ve Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından da bayramda alışverişin ve dini vecibelerin huzurlu, sağlıklı bir şekilde yapabilmesi için gerekli önlemlerin alındığını bildiren Güzelbey, Ramazan Bayramının, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla tüm Gaziantep halkının Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bayram tedbirlerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER