Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen:

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen: -Ligde iyi ya da kötü takım yoktur. Takımların hepsi de kuvvetli ve şehir takımı


GAZİANTEP (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, ligde iyi ya da kötü takımın olmadığını söyledi.
     Göksen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin bu yıl daha güzel ve zevkli geçeceğini ifade etti.
     Ligde 18 takımın mücadele edeceğini belirten Göksen, şöyle devam etti:
     Ligde 18 takımız, her hafta biriyle oynayacağız. İlk hafta Çaykur Rizesporla oynayacağız. Ligdeki takımların hepsi kuvvetli ve şehir takımı, hiçbirinin birbirinden artısı ya da eksisi yok. Ligde iyi ya da kötü takım yoktur, takımların hepsi de kuvvetli ve şehir takımı. Ancak motive olan ve iyi çalışan biraz öne çıkıyor. Geçen sene de bunu yaşadık. Geçtiğimiz sezon birinci ile 12inci takım arasında her hafta bir şeyler değişiyordu. Bu, son 2-3 haftaya kadar böyle devam etti. Maç kazananın yeri bir anda değişiyordu. Bu sene de böyle olacağını tahmin ediyorum.
     Göksen, ilk hafta deplasman oynayacak olmalarının kendileri için dezavantaj olmadığını kaydetti.
     TFF 1. Ligin güzel bir lig olduğunu ifade eden Göksen, bütün takımlara başarılar diledi, ligin sakatsız, belasız ve futbolun konuşulduğu bir lig olmasını temenni etti.
     İlk hafta 26 Ağustosta Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak olan mavi-beyazlılar, seyircisinin karşısına Denizlispor maçıyla çıkacak.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Göksen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER