Gaziantep Ticaret Odasında seçim

Gaziantep Ticaret Odasında seçim -Yaklaşık 13 bin kişinin oy kullaması beklenen seçimde 41 meslek grubunda 223 meslek komite üyesi ve 91 meclis üyesi seçilecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep (GTO) Ticaret Odası genel kurulunda oy verme işlemi başladı.
     Yaklaşık 13 bin kişinin oy kullaması beklenen seçimde, 41 meslek grubunda 223 meslek komite üyesi ve 91 meclis üyesi seçilecek. Odada 21 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Aslanın yanı sıra Eyüp Bartık ve Mehmet Teymur, GTO yönetim kurulu başkanlığı için yarışıyor.
     Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimin son derece demokratik bir ortamda yapıldığını söyledi.
     Katılımın fazla olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aslan, yönetim olarak ellerinden gelen her türlü gayreti gösterdiklerini ifade etti. Çıkacak sonuçların kent ve ülke için hayırlı olmasını dileyen Aslan, "Odamızın önemi her geçen gün artıyor. GTO, hizmetlerde daha çok yer almaya başladı" dedi.
     Eyüp Bartık da seçimlerin medeni bir ortamda başladığını ve sorunsuz devam ettiğini söyledi. Bartık, "Aynı sükunetin seçim sonuna kadar devam edeceğine inanıyorum. Bizim için de önemli olan Gaziantepin kazanması" diye konuştu.
     Aslan ile aynı meslek grubunda yer alan Mehmet Teymur ise 16. meslek grubundaki seçimleri kazanmaları halinde GTO başkanlığına aday olacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Gaziantep Ticaret Odasında seçim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER