Gaziantepsporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları

Gaziantepsporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları -Asbaşkan Çelik: -Gaziantepspor, Trabzonspor maçını kazanarak yükselişe geçecek


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepspor Asbaşkanı Ömer Çelik, takımının Trabzonspor maçını kazanarak yükselişe geçeceğini söyledi.
     Kırmızı-siyahlılar, Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında sahasında yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde sürdürüyor.
     Antrenmanı izleyen asbaşkan Ömer Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, futbolcuların morallerinin yerinde olduğunu, geride kalan iki maçı unuttuklarını belirtti.
     Trabzonsporun, UEFA Avrupa Liginden elendiğini anımsatan Çelik, bunun da kendileri için bir handikap olduğunu ifade etti. Çelik, Gaziantepspor, Trabzonspor maçını kazanarak yükselişe geçecek. Bunu da başaracağız. Taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz, maça gelip bizi desteklesinler dedi.
     Çelik, sakatlığı süren Muhammed Demirin durumunun maç günü belli olacağını, Cenk Tosunun ise Trabzonspor maçında oynayabileceğini bildirdi.
     Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Çelik, son gününe kadar transfer çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Zeynep Yücetaş / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Gaziantepsporda, Trabzonspor maçı hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER