Gaziler motosikletlerle şehir turu attı

Gaziler motosikletlerle şehir turu attı -Ottomans MC Motosiklet Grubu üyeleri, Türk bayraklarıyla donattıkları motosikletlerle gazilere şehir turu attırdı


KOCAELİ (A.A) - Ottomans MC Motosiklet Grubu üyeleri, Türk bayraklarıyla donattıkları motosikletlerle gazilere şehir turu attırdı.
     İzmit Perşembe Pazarında toplanan 50 kişilik grup, Sakarya Milis Kuvvetleri Derneği ve Sakarya Kuvayi Milliye Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Gazileri Türk bayraklarıyla donatılan motosikletlere bindiren grup üyeleri, mehter marşı eşliğinde şehir turu attı.
     Ottomans MC Motosiklet Grubu Başkanı Oktay Topçuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazilere minnet duyduğunu belirterek, Gaziler Gününde gazileri hatırlamak istediklerini söyledi.
     Ottoman MC Motosiklet Grubunun dünyada 6 milyon üyesi bulunduğunu ifade eden Topçuoğlu, şöyle konuştu:
     Türkiyenin hiçbir milli gününü unutmadığımızı motorlarımıza astığımız Türk bayraklarıyla gösteriyoruz. Milli günlerimizi halkımıza hatırlatmak istiyoruz. Bugün gazilerimizle beraberiz. Motorlarımızı birlikte sürdük. Kocaelide ilk defa böyle bir bir etkinlik düzenledik. Gazilerimizi her zaman hatırlamalıyız. Bir daha ki Gaziler Gününde daha fazla motosikletçi arkadaşımız, daha fazla gazimizin katılacağı geniş kapsamlı bir organizasyon düşünüyoruz.
     Sakarya Milis Kuvvetleri Derneği Başkanı Hasan Gümüş ise etkinlikten memnun olduklarını kaydederek, her yıl aynı etkinliğin tekrarlanmasını istediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gaziler motosikletlerle şehir turu attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER