Gebze Ticaret Odası Meslek Komitesi toplantısı

Gebze Ticaret Odası Meslek Komitesi toplantısı -GTO Yönetim Kurulu Üyesi Çiçek: Yeni projelere imza atmak istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Gebze Ticaret Odası (GTO), 5. Meslek Komitesi toplantısı Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
     GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve 5. Meslek Komite Üyesi İbrahim Çiçek, toplantıda yaptığı konuşmada, gazete, ajans ve matbaa işleri ile ilgilenen üyelerle fikir alışverişinde bulunmak ve bölgede katkı sunacak projeleri değerlendirmek üzere toplandıklarını söyledi.
     Üyelerden gelecek talepler doğrultusunda yeni projelere imza atmak istediklerini ifade eden Çiçek, Sakarya Kaynarcadaki Mobilyacılar İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasında, GTO Yönetim Kurulu üyelerinin desteğinin önemli rol oynadığına dikkati çekti.
     Daha sonra söz alan MARKA Kalkınma Kurulu Başkanı Halit Uçar, bütün sektörlerin kümelenmesi, bir araya gelmesi gerektiğini belirterek, MARKA olarak güdümlü projelere destek verdiklerini, bunun yanı sıra sektörel bazda talepler doğrultusunda kurslar açıldığını söyledi.
     Toplantıda konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Oda olarak bugüne kadar 60 eğitim faaliyetlerinde, 3 bin 73 kişiye eğitim verildiğine dikkati çekerek, Bölgemiz, sanayi bölgesi olması nedeniyle nitelikli elemanlara ve gençlere ihtiyacımız var. Bu nedenle oda olarak eğitimlere ağırlık veriyoruz dedi
     Konuşmalar sonrasında, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı uzmanlarınca, çeşitli yatırım ve projeler konusunda, katılımcılara bilgilendirmelerde bulunuldu.
    
     Muhabir: İsa Turhan / Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gebze Ticaret Odası Meslek Komitesi toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER