Gemerekte çalınan kepçe, Harranda bulundu

Gemerekte çalınan kepçe, Harranda bulundu


SİVAS (A.A) - Sivasın Gemerek ilçesinden çalınan kepçe, Şanlıurfanın Harran ilçesinde bulundu.
     Edinilen bilgiye göre, Gemerek ilçesine bağlı Kümeören köyünde elektrik enerjisi nakil hattı yenileme ve elektrik direği dikim çalışmalarını sürdüren bir firma adına çalıştırılan 2006 model kepçe, 14 Şubatta akşam saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce çalındı.
     Operatörlüğünü Sinan Sönmezin yaptığı, İsmail Kılpelit adına kayıtlı, sarı renkli kepçenin bulunması amacıyla Gemerek Cumhuriyet Başsavcılığı ve Gemerek İlçe Jandarma Komutanlığınca soruşturma başlatıldı.
     Hırsızlık olayını aydınlatmak maksadıyla yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde, tanık ifadeleri doğrultusunda, kepçenin Kümeören köyünden kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce alındıktan sonra Sivas-Kayseri Karayolu Beştepeler köyü mevkisinde kiralanan kamyona yüklenerek Gaziantepin Nizip ilçesine götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.
     Nizip, Suruç, Akçakale ve Harran ilçeleri ile çevresinde güvenlik güçlerince yapılan araştırmalar sonucu, kepçe bugün sabah saatlerinde Harran ilçesine bağlı Tantana köyü yakınlarında boş arazide terk edilmiş halde bulundu. Kepçenin, sahibi İsmail Kılpelite teslim edildiği bildirildi.
     Şüphelilerin tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği belirtildi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gemerekte çalınan kepçe, Harranda bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER