Gemerekte el bombası bulunması

Gemerekte el bombası bulunması -Kaymakam Özbey, el bombasını bulan çocuklara teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi


SİVAS (A.A) - Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, oynadıkları alanda el bombası bulan 3 çocuğa teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.
     Özbey, Ali Kemali Efendi Mahallesinde 13 Nisanda arazide oynarken şüphelendikleri paketi öğretmenlerine bildirerek olası bir faciayı önleyen Ceyda, Yusuf Can ve Hilmi Can Özdemir adlı 3 kardeşi makamında kabul etti.
     Çocuklara teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler veren Özbey, olası facianın önüne geçtikleri için ve gösterdikleri cesaretten dolayı çocukları kutladı.
     Öğrencilerin çok duyarlı davrandığını belirten Özbey, "Sizlerin duyarlılığı sayesinde bu olay ucuz atlatıldı. Öğretmenimize ve çocuklara çok teşekkür ediyorum" dedi.
     Kaymakam Özbey, Gemerek Yatılı Bölge Ortaokulunda görevli öğretmen Harun Karadeli ve olaydaki duyarlılıklarından dolayı Gemerek Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislere de teşekkür belgesi verdi.
     Gemerekte 13 Nisanda arazide oynayan öğrenciler, bir poşetten şüphelenerek, durumu nöbetçi öğretmene bildirmişti. Poşetteki el bombası, Sivas Emniyet Müdürlüğünden gelen uzman ekiplerce patlatılarak imha edilmişti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gemerekte el bombası bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER