Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -MHP İlçe Başkanı Durdu: -Sandıkla gelmediler, sandıkla gidecekler


BURSA (A.A) - MHP Gemlik İlçe Başkanı Osman Durdu, Sandıkla gelmediler, sandıkla gidecekler dedi.
     MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, il yöneticileri ve çevre ilçelerden gelen partililer, Gemlikte bir dizi program gerçekleştirdi.
     Özensoy ve beraberindekiler ilk olarak Hisartepe Mahallesinde yapılan üst geçidi inceledi. Mahallede muhtar ve vatandaşlarla görüşen partililer sorunları dinledi.
     MHP İlçe Başkanı Osman Durdu, ilçede siyasi anlamda tek yükselen partinin MHP olduğunu iddia ederek, İlçemizde siyasi ahlak dışı, meşruluğu tartışılan bir belediye yönetimi bulunmaktadır. Her fırsatta büyükşehirin yatırımlarını anlatan Gemlik Belediyesi, onlara büyükşehire Gemlikten giden parayı sorduğumuzda bunların kayıtları bizde bulunmamaktadır cevabını vermiştir. Bunlar sandıkla gelmediler, sandıkla gidecekler diye konuştu.
     MHP İl Başkanı Hasan Toktaş ise ilçe teşkilatının yaptığı ciddi çalışmaların halkın takdirini topladığını belirterek, ilçe teşkilatına her zaman destek verdiklerini kaydetti.
    
     -Marmarabirlikin mali kongresi yapıldı-
    
     Gemlik 72 Nolu Marmarabirlik Tarım Satış Kooperatifinin mali kongresi yapıldı.
     Kooperatif yöneticisi Mehmet Besli, ilçedeki bir düğün salonunda yapılan kongrede, kooperatifin zarar ettiğini ancak bunun dengeli kalibre ve miktarda ürün teslim edilmemesinden kaynaklandığını söyledi.
     Mali raporun onaylanmasından önce söz alan eski kooperatif başkanı İbrahim Aksoy ise son 2 yılda yönetimin basiretsiz bir tutum sergileyerek birliği zarara uğrattığını iddia ederek, 2 binin üzerinde ortağı bulunan kooperatif yöneticilerinin üreticinin hakkını koruyamadığını öne sürdü.
     Aksoyun konuşmasının ardından mali rapor açık oylamayla kooperatif ortakları tarafından ibra edildi. Daha sonra kooperatifin yeni faaliyet programı okundu ve bütçe 15 milyon 220 bin lira olarak açıklandı.
    
     -GTSO hizmet binasının inşaatı-
    
     Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasının (GTSO) yeni hizmet binasının inşaatı sürüyor.
     İhalesi 1 milyon 450 bin liraya tamamlanan 3,5 katlı binanın beton bölümü tamamlandı. Binanın dış cephesinin çelik ve alüminyum bölümlerinin kaplanma çalışmalarına başlandı.
     Mayıs ayında bitirilmesi planlanan binada modern bir arşiv sistemi de kurulacak.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER