Gemlikten kısa kısa

Gemlikten kısa kısa -Fatih öğrenci yurdunda kermes düzenlendi


BURSA (A.A) - Gemlik Fatih öğrenci yurdunda düzenlenen kermes, yoğun ilgi gördü.
     Sosyal Yaşam Merkezi karşısındaki bir binanın zemin katında hazırlanan kermesin açılışına dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Gemlik Eğitime ve Sanata Yardım Derneği Başkanı Abdullah Uslu, Yurt idarecisi Davut Çuhadar ve dernek yönetim kurulu üyeleri Osman Yılmaz ve Süleyman Keskinin de ev sahipliğini yaptığı kermes hafta sonuna kadar açık kalacak.
     Çeşitli gıda ürünlerinin yanı sıra öğrenci velileri ve Gemlik Eğitime ve Sanata Yardım Derneği üyelerinin hazırladığı el emeği tekstil ve süs eşyalarının da satıldığı kermese vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
    
     -Sen Hızır mısın- gösterisine büyük ilgi-
    
     Ankara Sanatevi (ANSE) oyuncuları tarafından hazırlanan ve 6 kişinin görev aldığı Sen Hızır mısın- adlı tiyatro oyunu Gemlikte sahnelendi.
     Gemlik Çınar Eğitim ve Kültür Derneği tarafından Manastır Kültür Merkezi salonunda sahnelenen Serkan Öztürkün yazdığı, Sibel Öztürkün yönettiği oyununda komedi, dram ve kul hakkını mizahi bir şekilde perdeye yansıtılırken, bir ailenin başından geçen hikayeler anlatılıyor.
    
     -Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde Comenius Projesi sunuldu-
    
     Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Adil Tunç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Burhan İnan, Ali Osman Cura, proje Birim Sorumlusu Akif Alanlar ve okul müdürlerine Hayat Boyu Öğrenme, Imagine My Country-Cultural Awareness Across Europe adlı comenius projesinin sunumu yapıldı.
     Projenin yasal sorumlusu Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Türkmen, çok ortaklı projenin hayırlısı olması dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Gemlikten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER