Gemlikten müteahhitler, toplantıya katıldı

Gemlikten müteahhitler, toplantıya katıldı


BURSA (A.A) - Gemlik Müteahhitler Derneği yöneticileri, Gürsu Müteahhitler Derneğinin toplantısına katıldı.
     Derneğin ilk toplantısında konuşan Gürsu Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Yıldızhan, 15 Nisanda kurulan derneğin kısa sürede 35 üyeye ulaştığını bildirdi.
     Gemlik Müteahhitler Derneğinin faaliyetlerini, yerel basından takip ettiklerini dile getiren Yıldızhan, şöyle devam etti:
     "Gürsuda da benzer bir oluşuma gitme niyetine girince Gemlik Müteahhitler Derneği Başkanı Hamza Aygün ve yönetimi ile istişareler yaparak derneğimizin kuruluşunu gerçekleştirdik. Derneğimizin kuruluşunda verdikleri manevi destek ve fikirlerden dolayı Gemlikli müteahhitlere çok teşekkür ediyoruz. Derneğimiz vasıtasıyla Gürsu ilçemizde inşaat sektöründeki arkadaşlarımıza faydalı hizmetler sunmak için azami gayret göstereceğiz."
     Aygün de Gürsulu meslektaşlarının hayırlı bir çalışma içinde olmasından memnuniyet duyduklarını anlattı.
     Bütün ilçelerde, müteahhitlerin tek çatı altında toplanarak birlik ve beraberliğin gücünden istifade etmelerini dileyen Aygün, şöyle konuştu:
     "Gemlikte derneğimizin kurulmasıyla oluşan birliktelik sayesinde özellikle kurumlarda yaşadığımız sıkıntıların daha kolay aşılabildiğini müşahede ettik. Üyelerimizin ve Gemlik halkının faydasına çözümler üretebilme noktasına geldik. Yakın zamanda federasyon çatısı altında daha da etkili çalışmalar yapılabileceğini umuyoruz. Birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe aşılamayacak engel yoktur. Müteahhitler Derneğinin Gürsu ilçesine hayırlı olmasını temenni ediyorum."
    
     Muhabir: Hurşit Topal
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Gemlikten müteahhitler, toplantıya katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER