Genç Kanatlar Topluluğunun lideri Güneş oldu

Genç Kanatlar Topluluğunun lideri Güneş oldu


KOCAELİ (A.A) - Türk Hava Kurumu (THK) Gölcük Şubesi bünyesinde yer alan Genç Kanatlar Topluluğunun genel kurulunda liderliğe Ali Cem Güneş seçildi.
     Genel kurulun ardından gazetecilere açıklama yapan Şube Başkanı Mustafa Cintaş, 2008 yılında gençlere havacılık eğitimi vermek için Genç Kanatlar Topluluğu oluşturulması kararı alındığını hatırlatarak, üye sayısının her geçen gün arttığını, çok sayıda genci havacılık eğitimi almak üzere THK Havacılık Eğitim Merkezlerine gönderdiklerini kaydetti.
     Cintaş, kurumun havacılık kurslarını gençlere ücretsiz vermeye devam ettiğini dile getirerek, Ayrıca eğitim almaya giden gençlerimizin konaklama, barınma ve yiyecek bedellerinin tamamı THK tarafından karşılanmaktadır. Gençlerimizin tercihleri doğrultusunda havacılık eğitimi almaları sağlanmaktadır. Eğitim merkezlerinde paraşüt, yamaç paraşütü, yelken kanat, balon ve planör ve microlight eğitimi verilmekte, kursu başarıyla tamamlayanlara ise branşlarına göre uçuş pilotu belgesi almaktadır diye konuştu.
     Genç Kanatlar Topluluğu yeni yönetim kurulu şöyle oluştu:
     Genç Kanatlar Lideri Ali Cem Güneş, lider yardımcıları Serkan Tuzcu ile Cem Küçük, sekreter Melisa Çiçekfidan, sekreter yardımcısı Bahar Saldız.
    
     Muhabir: Fahri Haner
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Genç Kanatlar Topluluğunun lideri Güneş oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER