Genç MÜSİAD Konya Şubesinde Tecrübe Paylaşım

Genç MÜSİAD Konya Şubesinde Tecrübe Paylaşım toplantıları


KONYA (A.A) - Genç MÜSİAD Konya Şubesinin, Tecrübe Paylaşım toplantıları kapsamında yeni dönemde ilk olarak MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek konuk oldu.
     Programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mehmet Ali Özbuğday, MÜSİAD Başkanına teşekkür ederek, her yıl yapılan genel kurul sonrası MÜSİAD Başkanı ile ilk programı yapmanın gelenek haline geldiğini söyledi.
     Genç MÜSİADın, 32 ilde 2 binin üstünde üyesiyle gençliğe hizmet ettiğini ifade eden Özbuğday, Konya Şubesi olarak Konya gençliğinin sorunlarını sorunlarımız olarak görmekte ve her platformda çözüm önerilerimizi dile getirmekteyiz dedi.
     MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek de MÜSİAD ile nasıl tanıştığını anlattı. Şimşek, Bu toplantıların kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı.
     Projeler üretilmesinin ve ekip çalışmasının da önemine değinen Şimşek, Hızlı Tren, Mavi Tünel, Lojistik Merkezi, KOP İdaresi Başkanlığı gibi projeleri kapı-kapı gezerek Konyada yeni bir algı oluşturduk. Sermaye kıtlığı önemlidir ama fikir kıtlığı ondan daha önemlidir diye konuştu.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Genç MÜSİAD Konya Şubesinde Tecrübe Paylaşım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER