Genç turizmcilerden AK Partiye ziyaret

Genç turizmcilerden AK Partiye ziyaret


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, teşvikler sayesinde turizmde önemli aşamalar kaydedildiğini söyledi.
     Genç Turizmciler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Serkan Barut, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advanı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Advan, turizm sektörünü iktidar partisi olarak teşvik etmek durumunda olduklarını belirterek, İktidarımız, turizm konusunda önemli aşamalar kaydetti diye konuştu.
     Hükümetin Diyarbakırda turizm alanında önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini anlatan Advan, şunları kaydetti:
     Beklediğimiz ve özlediğimiz turisti henüz Diyarbakıra çekemedik. Bölgede Mardin ve Şanlıurfa turizm bakımından gelişme kaydetti. Ancak bizde de önemli yatırımlar var. Hz. Süleyman Cami, Ulu Cami ve Eğil ilçemizdeki peygamber türbelerinin restorasyonu gibi çalışmalar bunlardan bir kaçı. Bu konuda hükümetimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca geçen yıl Kültür ve Turizm Bakanımız bizi ziyaret etmişti. Diyarbakırda bu gibi yatırımların hızla artması hepimizin dileğidir. Diyarbakırda genç turizmcilerin önemli hizmetler sunacağına eminiz.
     Genç Turizmciler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Serkan Barut ise sayısız tarihi ve turistik zenginlikleri barındıran Diyarbakırı ulusal ve uluslararası platformlarda gündeme gelmesi için bir dizi çalışma yaptıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Şaban Yılmaz/Özgür Ayaydın
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Genç turizmcilerden AK Partiye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER