Gençlik haftası

Gençlik haftası -Erzincanda Paintball İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi


ERZİNCAN (A.A) - Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gençlik haftası etkinlikleri kapsamında Paintball İl Birinciliği müsabakaları düzenlendi.
     Eski Buğdaylı köyü harabelerinde gerçekleştirilen müsabakalara, Erzincan Üniversitesi öğrencileri katıldı. Müsabakalar başlamadan önce görevliler tarafından oyunun kuralları ve yapılması gerekenler yarışmacılara anlatıldı. Özel kıyafet ve kask giyen 160 öğrenci, 8er kişilik 20 takım halinde kıyasıya mücadele etti.
     Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, amaçlarının bu haftayı gençlerle eğlenceli bir şekilde geçirmek olduğunu belirterek, "Paintball İl Birinciliği düzenledik. Gençlerimizden yoğun talep oldu, 20 takım katıldı. Müsabakalar çok zevkli geçiyor. Gençlerimiz eğleniyor, aynı zamanda spor yapıyorlar" diye konuştu.
     Köseoğlu, Hatayın Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılar nedeniyle eğlence tarzı tüm etkinlikleri iptal ettiklerini belirtti.
     Erzincan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencileri ise gençlik haftasında bu tür etkinlikler düzenlenmesinden memnun olduklarını söyledi.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya / Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER