Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Bu topraklarda Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Arnavutuyla, 75 milyon kardeşlik sırrına erdik -Bu milletin yeni nesillerinin sağlıklı yaşaması için, iyi yetişmesi için gecemizi gündüzümüze katmaya


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bu topraklarda Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Arnavutuyla, 75 milyon kardeşlik sırrına erdik dedi.
     Bakan Kılıç, Bafra ilçesinde yapılacak 2 bin kişilik spor salonunun temel atma töreninde, attıkları her adımla Samsuna ve ilçelerine değer katmaya devam ettiklerini söyledi.
     Temelini attıkları eserin, bir kompleks gibi görünse de azlında bünyesinde 11 spor tesisini barındırdığını belirterek Kılıç, İki bin kişilik salonu, 11 antrenman salonu olan bir kompleks. Paradan kaçmadık. 8 milyon liraya ihale edildi, para problemimiz yok. Bu kompleks 640 gün içinde yapılacak ama biz daha da erkene aldık, 300 günde bu salon bitecek diye konuştu.
     Türkiye genelinde 2002 yılında inşaatına başlanan spor tesisi sayısının sadece 2 olduğunu dile getiren Kılıç, Ama bugün sadece Bafrada ulusal ölçekte 2 tesis yapılıyor. Nereden nereye geldik ifadesini kullandı.
     Bakan Kılıç, şunları kaydetti:
     Allah Türk milletinin bahtını açık etsin, kardeşlik bağlarımıza hiçbir hainin gölge düşürmesine Allah fırsat vermesin. Biz bu topraklarda Türküyle, Kürdüyle, Arabıyla, Arnavutuyla, 75 milyon kardeşlik sırrına erdik. Kardeşane bir hayatı idame ettirmeyi, sürdürmeyi öğrendik ama elbette ki bu milletin birliğine, dirliğine kurşun sıkan da olacaktır, bomba koyan da olacaktır. Tuncelide 3 şehidimiz var. Mekanları cennet olsun. Bu milletin terörle mücadelesi devam edecek. Türk Silahlı Kuvvetlerine ve emniyet teşkilatına Allah sabır versin. Elbette kazanan imanıyla, birliğiyle, dirayetiyle milletimiz olacak. Bu milletin yeni nesillerinin sağlıklı yaşaması için, iyi yetişmesi için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.
     Kılıç, konuşmasının ardından salonun temelini attı.
     (GÜN-MKU-ORH-LİK-MUR)
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER