Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç:

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: -Türkiyede 80 yaşını devirmiş partiler var, siyasal hayatlarında 82 tane il başkanları toplantısı yapabilmiş değil, nerede olduğumuzun görünmesi açısından bu çok önemli bir kriter -AK Parti


ORDU (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türkiyede 80 yaşını devirmiş partiler var, siyasal hayatlarında 82 tane il başkanları toplantısı yapabilmiş değil, nerede olduğumuzun görünmesi açısından bu çok önemli bir kriter dedi.
     Kılıç, Fatsa ilçesindeki bir otelde partisinin Samsun İl Başkanlığınca düzenlenen teşkilat içi eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, parti içi eğitimlerin her açıdan çok faydalı olduğunu söyledi.
     AK Partinin önceki günlerde Ankarada 82nci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısını yaptığını hatırlatan Kılıç, şöyle konuştu:
     Türkiyede 80 yaşını devirmiş partiler var, siyasal hayatlarında 82 tane il başkanları toplantısı yapabilmiş değil, nerede olduğumuzun görünmesi açısından bu çok önemli bir kriter. Türkiyede temsili olan nice partiler var ki genel başkanıyla, kademeleriyle il başkanlarını bir araya getirme gücünü ve cesaretini kendinde göremiyor. Nedeni nedir- 81 il başkanını bir araya topladığında 81 ayrı fikir, 81 yeni polemik, 81 farklı bakış açısı ve yeni kavgalara zemin oluşturacak bir yaklaşım tarzı. Hamdolsun AK Partide bir kurumsal ciddiyet var, kurumsal disiplin var, bu kurumsal ciddiyet ve disiplinin gereği olan süreçler, partimizin devamlı huzur içinde büyümesini getirdi. Bundan sonra da getirmeye devam edecek.
     Kılıç, Cumhuriyet tarihinde AK Parti dışında gençlik kollarını bir figür olarak ortaya koyan bir başka parti olmadığını ve gençleri önemsediklerini de sözlerine ekledi.
     Toplantıya, AK Parti Samsun milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Bakır, Akif Çağatay Kılıç, Ahmet Yeni, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Eyüp Elevülü / Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER