Genel Sekreter Taş, Alanyada hekimleri dinledi

Genel Sekreter Taş, Alanyada hekimleri dinledi -Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Taş: -Her hekime bir poliklinik odası vermek istiyoruz, fakat bu konuda fiziki bir takım zorluklar bulunuyor. Ama ilerleyen günlerde bu


ANTALYA (A.A) - Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Her hekime bir poliklinik odası vermek istiyoruz, fakat bu konuda fiziki bir takım zorluklar bulunuyor. Ama ilerleyen günlerde bu zorlukların da aşılacağına inanıyorum dedi.
     Genel Sekreter Erdoğan Taş, Alanya Devlet Hastanesinde birliğin amaç ve çalışmalarını konu alan bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Cenker Ateş, Alanya Devlet Hastanesi yöneticileri ve hekimleri katıldı.
     Toplantıda konuşan Erdoğan Taş, birliğin hedef ve amaçlarını anlatarak, hekimlerin ve diğer sağlık personelinin memnuniyetinin öncelikli hedefleri içerisinde olduğunu söyledi.
     Hekimlerin ağır çalışma koşulları altında çalıştıklarına, buna bağlı olarak motivasyona ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Taş, Sağlıkta Dönüşüm Projesi ile sadece hasta memnuniyeti değil, çalışan memnuniyetinin de sağlanmak istendiğini belirtti.
     Taş, hekim ve sağlık personelinin memnuniyeti ile ilgili çalışmaların Sağlık Bakanlığınca başlatıldığına değinerek, Çalışan memnuniyeti açısından bu toplantılar devam edecek. Hekimlerin çalışma alanlarının ve çalışma şartlarının genel bir değerlendirmeden ve revizyondan geçmesi gerekir. Her hekime bir poliklinik odası vermek istiyoruz, fakat bu konuda fiziki bir takım zorluklar bulunuyor. Ama ilerleyen günlerde bu zorlukların da aşılacağına inanıyorum diye konuştu.
     Hekimlerin hastanede yapılan tasarruf tedbirlerine destek vermelerini ve diğer sağlık personellerine de rehberlik etmelerini isteyen Taş, yapılacak her tasarrufun kurumlara yeni bir cihaz, donanımlı personel ve modern çalışma ortamları olarak döneceğini sözlerine ekledi.
     Toplantıda, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Taş, hekimlerin sorun ve önerilerini dinleyerek çözüm ve önerilerde bulundu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Genel Sekreter Taş, Alanyada hekimleri dinledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER