GİD Bayan Komisyonu Adana Huzurevini ziyaret

GİD Bayan Komisyonu Adana Huzurevini ziyaret etti


ADANA (A.A) - Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Kadın Komisyonu, Adana Huzurevini ziyaret etti.
     AGİDden yapılan açıklamaya göre, AGİD Kadın Komisyonu üyeleri, huzurevi sakinlerine, daha önceden ihtiyaca göre belirledikleri hediyeleri verdiler.
     AGİD Kadın Komisyonu Başkanı Hatice Şahin, huzurevini gezdikten sonra yaptığı konuşamada, Yaşlılarımıza yönelik projelere katkı sağlamak için huzurevi müdürümüzle ortak hareket ederek bir nebze de olsa faydalı olmak istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı ise Adana Huzurevi hakkında bilgi verdiği konuşmasında, 60 yaşın üzerindeki yaşlıları merkeze kabul ettiklerini ifade ederek şöyle devam etti:
     Huzurevi bölümümüzde günlük yaşam faaliyetlerini yardımsız sürdürebilen yaşlılarımız, rehabilitasyon bölümümüzde ise yatağa bağımlı olan yaşlılarımız kalmaktadır. 42 metre kare oturumlu küçük evlerimizde açık mutfaklı bir salon, yatak odası, balkon ve bahçe bulunmaktadır. 40 evcikten oluşan yaşlılık alanında ülkemizde ilk ve tek proje Adanalı hayırseverlerce yaptırılmıştır. Yaşlılarımız özel hayatlarını koruyarak yaşıtlarıyla bir arada yaşama fırsatı bulmaktadır.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber GİD Bayan Komisyonu Adana Huzurevini ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER