Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker,

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Diyarbakırda kamu kurumlarının temsilcileriyle bir araya geldi -Bakan Eker: Yatırımların takipçisiyiz


DİYARBAKIR (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakırdaki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği değerlendirme toplantısında, yatırımların takipçisi olduklarını söyledi.
     DSİ Sosyal Tesislerinde AK Parti milletvekilleri Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, Oya Eronat ve Cuma İçten, Vali Vekili Mustafa Can ve kurum temsilcilerinin katılımıyla kahvaltıda buluşan Bakan Eker, daha sonra değerlendirme toplantısına geçti.
     Toplantı öncesi yaptığı kısa konuşmada, amaçlarının hükümet programında yer alan yatırımların zamanında öngörüldüğü gibi ve seri şekilde tamamlanması, bölgenin kalkınması ve istihdamın artmasına en seri şekilde cevap vermesi olduğunu vurgulayan Eker, Amacımız buna uygun olarak bu yatırımların izlenmesidir. İldeki kamu yatırımlarının takipçisiyiz. Milletvekillerimiz Hamzaoğulları, İçten ve Eronat da bizlerle beraberler. 2012deki toplantımızda diğer arkadaşlarımız da vardı. Onlar da zaman zaman bizimle birlikte oluyorlar dedi.
     Bakan Eker, toplantı sonrasında, 2013 yılında hangi sektörde, hangi yatırımcı kuruluşla ilgili neler planlandığını ve neler yapılacağı konusunda basın mensuplarına genel bir değerlendirme yapacaklarını da kaydetti.
    
     Muhabir: Veysel Narlayan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER