Giresunspor olağanüstü genel kurulu

Giresunspor olağanüstü genel kurulu -Kulübün eski yöneticilerinden iş adamı Bozbağ, başkanlığa seçildi


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Giresunsporun olağanüstü genel kurulunda, eski yöneticilerden iş adamı Mustafa Temel Bozbağ, kulüp başkanlığına seçildi.
     Kulüp tesislerindeki olağanüstü genel kurula, AK Parti Giresun milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve delegeler katıldı.
     AK Parti Giresun Milletvekili Geldi, taraftarların maçlarda sabrı baş tacı etmesi gerektiğini, yeniden oluşacak bir takımda çok iddialı beklentiler içinde olmanın yanlış olacağına değindi.
     Geldi, takımın öncelikle ayaklarının yere sağlam basarak tekrar eski haline geleceğini, daha sonra da üst liglere çıkacağını ifade ederek, Bu hepimizin ortak hedefi ancak bunun için bir bekleme süreci olmalı ve bu süre göz önünde bulundurulmalı. Sabırsız davranılarak, yöneticilik yapan kişiler pişman olmamalı. Giresunspora değer veren, katkı ayıran herkese sevgi, saygıyı eksik etmeyelim. Giresunsporu marka yapmak hepimizin ortak görevidir dedi.
     Belediye Başkanı Aksu, takımın zor bir dönemden geçtiğini, çok sıkıntı çektiğini ancak herkesin mutabık olduğu bir liste oluştuğunu belirtti.
     Her zaman kulübün yanında olduklarını ifade eden Aksu, takımın eski günlerine dönmesi için gücünün yettiği kadar elinden geleni yapacağına söz verdiğini kaydetti.
     Bozbağ ise Giresunsporun 2011-2012 sezonunda her takımın yaşayabileceği talihsiz bir dönem yaşadığını anlatarak, şöyle konuştu:
     Milletvekillerimizin ve belediye başkanımızın yoğun ısrarları sonucu yönetim konusunda karar aldım. Giresunspor, hem maddi hem de manevi büyük bir çöküş içinde. Bundan kaçamazdım. Sonucunda bugün buraya kadar geldim. Bu hepimizin meselesi. Benimle yola çıkan tüm arkadaşlarıma ve destek verecek herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum. Giresunspor, önemli başarılar elde etmiş, kupalar almış bir takım. Bundan sonra da aynı başarıları alacağımızı ümit ediyoruz. Bu takım eski günlerine dönecektir.
     Kayyum heyeti tarafından yönetilen kulübün genel kurulunda, konuşmaların ardından seçime geçildi. 177 delegeden 91inin katıldığı genel kurulda, oyların tamamını alan Bozbağ, kulüp başkanlığına seçildi.
     Bozbağın başkanlığındaki yönetim kurulu, Sedat Ayyıldız, Reşat Bahat, Mehmet Karaahmetoğlu, Hasan Ali Tütüncü, Muzaffer Ejder, Cenap Damcı, Temel İşcan, Bahattin Kurt, Nahid Ramazan Yamak, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hüseyin Günaydın, Aslan Hakyemez, Hüseyin Taşkın ve Mehmet Kazancıoğlundan oluştu.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Giresunspor olağanüstü genel kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER