Göğebakan ve Laradan emniyet yararına konser

Göğebakan ve Laradan emniyet yararına konser


MUĞLA (A.A) - Bu yıl 9uncusu düzenlenen Bodrum Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği yararına konser düzenlendi.
     Bodrum Antik Tiyatroda düzenlenen konserde Şarkıcı Murat Göğebakan ve Lara ücretsiz olarak sahne aldı. İlk olarak sahneye çıkan Lara, sevilen şarkılarını seslendirdi.
     Lara hareketli şarkıları ve yaptığı danslarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
     Şarkı arasında konuşma yapan Lara, Gerçekten vatanımızı seviyorsak, vatanımız için askerimiz için bir şeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum. Her şey para değil. Eğer ben de emniyet teşkilatı için bir şey yapabiliyorsam canım feda olsun polisimize, askerimize... dedi.
     Bodrum Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Oğuz Kutsi Akhan, etkinliği 9uncu kez düzenlediklerini belirterek, etkinliği polis teşkilatının ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Daha sonra sahneye şarkıcı Murat Göğebakan çıktı. Göğebakan Barış Mançonun unutulmaz eserlerinden birisi olan Gülpembe isimli şarkıyla sevenlerine konserine başladı.
     Sanatçı şarkı aralarında yaptığı espriler ve sıcak tavırlarıyla tatilcilerden yoğun alkış aldı. Ücretsiz olarak Bodrumda emniyet yararına konser veren Lara ve Murat Göğebakana teşekkür plaketleri ve çiçek verildi.
     Yaklaşık 2 saat süren konseri Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, Ankara Emniyet Müdürlüğüne atanan Kadir Ay, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs ile çok sayıda kişi izledi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihdğlu
<< Önceki Haber Göğebakan ve Laradan emniyet yararına konser Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER