Gönüllü gençler curling yaptı

Gönüllü gençler curling yaptı -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Gönüllülük Bir Yaşam Biçimidir projesi kapsamında 6 farklı ülkeden gelen 35 genç, curling ve halk oyunu öğreniyor


ERZURUM (A.A) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Gönüllülük Bir Yaşam Biçimidir projesi kapsamında 6 farklı ülkeden gelen 35 genç, curling ve halk oyunu öğreniyor.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gönüllü Gençlik Topluluğu tarafından yürütülen Gönüllülük Bir Yaşam Biçimidir projesinin Koordinatörü Ahmet Efe, 6 ülkenin katılımıyla Erzurumda gerçekleştirilen projenin 28 Şubatta sona ereceğini söyledi.
     Her ülkeden 5 katılımcının olduğunu ifade eden Efe, Bu arkadaşlarımızla gönüllük çalışmalarını artırmak için ofis çalışması yaptık. Avrupa Birliği vatandaşlığına bakılan ön yargıyı kırmak için ekip çalışmalarımız oluyor dedi.
     Türk kültürünü öğrettiklerini belirten Efe, Bugün curling ve halk oyunları öğrenecekler, akşam da Türk gecesi düzenleyeceğiz. Gece de derlemiş olduğumuz videoları izleteceğiz. Türkiyenin kültürünü örf ve adetlerini göstereceğiz. Biz de onların kültürlerini örf ve adetlerini izleyip öğrenmiş olacağız Diye konuştu.
     Efe, projenin güzel karşılandığını, herkesin ilgi gösterdiğini, projeye katılanların da kendi ülkelerinde profesyonel olarak gençlik çalışmalarında bulunduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Musa Hazırbulan / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Gönüllü gençler curling yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER