Görme Engelliler Büyükşehir Belediyesini

Görme Engelliler Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Türkiye Görme Engelliler Derneği Gaziantep Şubesi yönetimi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, Türkiye Görme Engelliler Gaziantep Şube Başkanı Ekrem Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
     Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetkinşekerci, belediye olarak her zaman görme engelli vatandaşların yanında olduklarını belirtti.
     Son zamanlarda yaptıkları kaldırım ve yollarda da görme engelli vatandaşların hissedeceği şekilde dizayn ettiklerini ifade eden Yetkinşekerci, ziyaretlerinden dolayı dernek başkanı ve yönetimine teşekkür etti.
     Şube Başkanı Ekrem Kılıç ise sosyal, hukuki, istihdam ve eğitim gibi alanlarda çaba gösterdiklerini belirterek, Özellikle bizim görme engelli derneği, şu an da milletvekillerinin katkılarıyla birçok çalışma yapıyor. Bu çalışmalarda belediyelerimizin çok büyük katkıları oluyor. Bizleri kabul ettiği için Başkan Yetkinşekerciye teşekkür ediyorum dedi.
     Kılıç, dernek ile ilgili sorunlarını Yetkinşekerci ile paylaşarak çözümü konusunda destek istedi.
    
     Muhabir: Kemal Karagöz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Görme Engelliler Büyükşehir Belediyesini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER