Göztepe hız kesmedi

Göztepe hız kesmedi -Ligde üst üste 3. galibiyetini alan sarı-kırmızılı ekip, ligde kalma yolunda son 6 haftaya umutlu girdi


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe, Karşıyaka ve Manisaspor galibiyetlerinin ardından Şanlıurfasporu da mağlup etti.
     Ligde ilk kez üst üste 3. maçını galip tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, 32 puanla 15. sırada yer aldığı ligde kalan 6 haftada Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D) ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ile mücadele edecek.
     Cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların takip ettiği müsabakada Şanlıurfaspora 4 gol atan Göztepe, ligdeki gol sayısını 23e çıkardı.
     Uzun süredir ligin en az gol kaydeden ekibi olan İzmir temsilcisi, bu unvanını şimdiye kadar 22 golü bulunan Kartalspora devretti.
    
     -Erginden hat-trick-
    
     Daha önce Trabzonspor formasıyla 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Liginde Adanaspor ve Kayserispora karşı 3er gol atan Ergin Keleş, dün de Şanlıurfaspora karşı 3 gol birden kaydetti. Ergin Keleş Göztepe formasıyla 4. golüne ulaştı.
     Takımının 4. golünü atan Herve Tum da hem Göztepede hem de PTT 1. Ligde ilk golüne imza attı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Göztepe hız kesmedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER