Göztepe ilk golü yediği zaman yeniliyor

Göztepe ilk golü yediği zaman yeniliyor -Sarı-kırmızılı ekip, PTT 1. Ligde ilk 10 haftalık süreçte ilk golü kalesinde gördüğü 6 maçtan puan çıkaramadı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe, ilk 10 haftalık süreçte ilk golü kalesinde gördüğü 6 maçtan da puan çıkaramadı.
     Lige Hüseyin Kalpar yönetiminde Süper Lig hedefiyle başlayan ancak istediği sonuçları alamayan Göztepe, Kalparın görevden ayrılmasının ardından Kemal Kılıçı takımın başına getirdi. Kılıç yönetiminde 2 maçta Karşıyaka ve Manisaspora mağlup olan sarı-kırmızılılar ilk 10 haftalık süreçte 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 yenilgi aldı.
     Ligin ilk haftasında 1-0 öne geçtiği müsabakada Kartalspora 2-1 mağlup olan Göztepe, diğer 6 yenilgide de ilk golü kendi kalesinde gördü. Göztepe, bu müsabakalarda 10 gol yerken rakip fileleri hiç havalandıramadı.
    
     -6 haftadır galip gelemiyor-
    
     İlk ve son galibiyetini 4. haftada Çaykur Rizespor karşısında 1-0lık sonuçla alan sarı-kırmızılı ekip, son 6 haftada 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
     Göztepe şimdiye kadar attığı 2 golle, profesyonel liglerde şimdiye kadar oynanan müsabakalarda hiç gol atamayan Mardinsporun ardından en az gol atan ekip oldu.
     Gelecek hafta deplasmanda teknik direktörü Kemal Kılıçın eski ekibi Şanlıurfaspora konuk olacak Göztepe, daha sonra İzmirde Ankaragücünü konuk edecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Göztepe ilk golü yediği zaman yeniliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER