Göztepe nefes aldı

Göztepe nefes aldı -PTT 1. Ligde zirve mücadelesi yapan Manisasporu mağlup eden sarı-kırmızılı ekip, 6 hafta sonra düşme hattından çıktı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda uzatma bölümünde attığı golle Manisasporu 1-0 mağlup eden Göztepe, ligde 6 hafta sonra düşme hattından çıktı.
     Ligde İzmir derbisinde oyunun son bölümünde attığı golle Karşıyakayı 3-2 mağlup ettikten sonra dün Manisasporu yine son dakikalarda bulduğu golle 1-0 yenen Göztepe, üst üste 2. galibiyetle puanını 29a yükseltti.
     Bu galibiyetle ligde 6 hafta sonra düşme hattından çıkan Göztepe, gelecek hafta cezası nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyeceği müsabakada Şanlıurfasporu konuk edecek.
     Rakibini mağlup etmesi durumunda Şanlıurfaspor ile puanlarını eşitleyecek Göztepe, ilk devrede de rakibini yendiği için sezon sonunda olası puan eşitliği halinde sıralamada Şanlıurfasporu geride bırakmayı garantileyecek.
     Göztepede sarı kart cezalısı Şaban Genişyürek, gelecek hafta takımdaki yerini alamayacak.
    
     -Kalan maçlar-
    
     Ligde kalan 7 haftada lige tutunma mücadelesini sürdürecek Göztepe, gelecek hafta Şanlıurfasporu konuk ettikten sonra Ankaragücü (D), Bucaspor, 1461 Trabzon (D), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Adana Demirspor (D) ve TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak.
    
     -Paulinho, ilk golünü attı-
    
     Göztepeye ara transfer döneminde dahil olan ve dün 3. maçına çıkan Paulinho, Türkiyedeki ilk golünü Manisaspora attı.
     Transfer olduktan sonra cezası ve sakatlığı nedeniyle bir süre forma giyemeyen Portekizli futbolcu, oyuna sonradan girdiği müsabakada kritik bir gol kaydetmiş oldu.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Göztepe nefes aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER