Göztepe

Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından -Müsabakada çıkan olaylar nedeniyle 5 kişinin spor müsabakalarını seyirden yasaklanması için işlem başlatıldı


İZMİR (A.A) - PTT 1. Ligde pazar günü Göztepenin küme düştüğü müsabaka sırasında kulüp başkanı İmam Altınbaş ve yöneticilere saldırı girişiminde bulunan kişilerin tespit edildiği bildirildi.
     İzmir Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Atatürk Stadında oynanan Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kapalı tribünden protokol bölümüne giren ve Göztepe Kulübü Başkanı Altınbaş ile yöneticilerine saldırı girişiminde olduğu belirlenen 2 kişinin yanı sıra kapalı tribünden sahaya ve görevlilerin üzerine koltuk atan 3 kişinin tespit edildiği belirtildi.
     Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan kamera kaydında 5 kişi hakkında 6222 Sayılı Kanun hükümleri gereği spor müsabakalarını seyirden yasaklanması işleminin başlatıldığı, olaylara karışan diğer kişilerin tespiti için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER