GTSOnun seçimler öncesindeki son meclis toplantısı

GTSOnun seçimler öncesindeki son meclis toplantısı -Oda Başkanı Akıt: "Yeni binamızda yeni seçilecek arkadaşlarımla bir 4 yıl daha hizmet etmek istiyorum"


BURSA (A.A) - Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), seçimler öncesindeki son meclis toplantısını gerçekleştirdi.
     Meclis Başkan Vekili Hasan Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıda, gündem gereği mart ayı mizanı okunarak kabul edildi.
     Oda Başkanı Kemal Akıt, toplantıda yaptığı konuşmada, 4 yılı geride bıraktıklarını belirterek, bir 4 yıl daha hizmet etmek istediğini söyledi.
     Görevleri süresince oda üyelerinin büyük katkıları bulunduğunu dile getiren Akıt, şöyle konuştu:
     "18 Mayısta, meslek komiteleri ve meclis seçimleri yapılacak. Seçimlere katılacak arkadaşlara hayırlı olsun. Yeni binamızı müteahhit önümüzdeki hafta teslim edecek. Yeni binamızda yeni seçilecek arkadaşlarımla bir 4 yıl daha hizmet etmek istiyorum. Sizlerin destek ve teşviklerinizle bir dönem daha yeni binada bu birlikteliği sürdürmek istiyorum. Yeni binamızda üyelerimize daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum. 8 yıldır bu binanın yapılması için ben ve sizler, zahmetli bir çalışma yürüttük. Sonuca vardık."
     Akıt, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) yeni bina için istenen desteğin geleceğini dile getirdi.
     İnşaatı kendi imkanlarıyla tamamladıklarına işaret eden Akıt, "İç donanımının siparişlerini verdik. Gemliki örnek bir hizmet binasına kavuşturuyoruz. Hayatım boyunca kimsenin bilerek kalbini kırmadım, bilerek zarar vermedim. Biz yeni binada hocalık dönemimizi yapalım istedim. Görev verilirse bizden sonra gelecek olan insanları yetiştiririz" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Hurşit Topal / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber GTSOnun seçimler öncesindeki son meclis toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER