GÜ Beypazarı Teknik Bilimler MYO kapanıyor

GÜ Beypazarı Teknik Bilimler MYO kapanıyor -AÜ Beypazarı MYO Müdürü Prof. Dr. Gültekin: -Okuldaki 120 öğrenci, okulumuza devrolunacak


ANKARA (A.A) - Gazi Üniversitesi Beypazarı Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun kapatılacağı ve okulda bulunan 120 öğrencinin, Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokuluna devrolunacağı bildirildi.
     AÜ Beypazarı MYO Müdürü Prof. Dr. Timur Gültekin, yaptığı açıklamada, okullarına devrolunacak öğrencilerin gördükleri eğitim alanları ile ilgili ders programları oluşturulacağını söyledi.
    
     -Seminerlere ilgi yok-
    
     Öte yandan MYO Müdürü Gültekin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçe halkını çeşitli konularda bilgilendirmeye çalıştıklarını, ancak bu amaçla düzenledikleri seminerlere ilgi gösterilmediğini bildirdi.
     Halkın anlayacağı konulardaki seminerlere aslında katılımın olması gerektiğini belirten Gültekin, Seminerlere kimsenin katılmayışı bizleri üzüyor. Çünkü halkın yararına önemli mesajlar verilmeye çalışılırken, seminerlere gösterilen duyarsızlık anlaşılır gibi değil dedi.
     Halkı bilgilendirme çabalarını sosyal sorumluluk projesi kapsamında sürdüreceklerini duyuran Gültekin, şu bilgiyi verdi:
     Önümüzdeki günlerde Ankara Üniversitesinden akademisyenlerimiz, Beypazarı ilçesine gelerek Sigara, Kanser ve Diyabet Hastalığı konusunda halkı bilgilendirecekler. Günümüzde kanser herkesi ilgilendiriyor. Bu konuda halkı doğru bilgilendirmek çok önemli. Biz de yüksekokul olarak bunu sağlamaya çalışıyoruz ve böylesi bir toplantıya halkın katılımını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Yaşar Tonbak
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber GÜ Beypazarı Teknik Bilimler MYO kapanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER