Gülekte bozuk yollar onarılıyor

Gülekte bozuk yollar onarılıyor


MERSİN (A.A) - Tarsusa bağlı Gülek belde belediyesi, bozuk olan yolların onarım çalışmalarını sürdürüyor.
     Belediye Başkanlığından yapılan yaılı açıklamada, belde sınırları içerisindeki satıh kaplama asfalt olan yolların kışın yağan kardan dolayı birçok yeri bozulduğu ve şu ana kadar Mersin Karayolları Müdürlüğü ile Tarsus Belediyesinden gelen yaklaşık 130 ton asfaltın, bozulan yolların büyük bir bölümünde kullanıldığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Tekin Çelik, beldenin asfalt yollarının bu yıl yağan yoğun kardan çok ciddi hasar gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:
     Zaten 2000-2002 yılları arasında yapılan asfalt yollar ekonomik ömrünü tamamlamış durumda. Ancak yaptığımız yamalarla yollarımızı kurtarmaya çalışıyoruz. Yollarımızla ilgili Valimiz Hasan Basri Güzeloğlundan da yardım istedik. Özellikle Karboğazı Turizm Bölgesinin yolu ancak Valimizin hizmetleriyle ele alınabilir. Aksi takdirde bölgenin gözbebeği hline gelen Karboğazı, ciddi sıkıntılar yaşayacaktır. Çünkü yol olmadan hiçbir şeyin olmayacağının farkındayız. Bu nedenle Valimizin talimatlarıyla Özel İdarenin devreye girmesinin ümit etmekteyiz.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Gülekte bozuk yollar onarılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER