Gümüşhanede başarılı sporcuya ödül

Gümüşhanede başarılı sporcuya ödül -Vali Mayda, 6. Uluslararası Zihinsel Engelliler Açık Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında ikinci olan Mihriban Kayayı altınla ödüllendirdi


TRABZON (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, İstanbulda gerçekleştirilen 6. Uluslararası Zihinsel Engelliler Açık Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında ikinci olan Mihriban Kayayı altınla ödüllendirdi.
     Vali Mayda, Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda 13-18 Mart arasında yapılan şampiyonada pentatlonda ikincilik elde eden Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mihriban Kaya ile Gençlik Hizmetleri İl Müdürü İsrafil Aslan, sporcunun annesi Esma ve babası Bülent Kaya ile antrenörü Gülizar Bozlakı makamında kabul etti.
     Vali Mayda, Gümüşhane olarak sporda iddialı bir il olduklarını söyleyerek, İlimiz, başarılı sporcuların yetiştiği bir il. Bunu müsabakalarda aldığımız sonuçlar da gösteriyor. Ancak biz bu başarıyı yerli görmüyoruz hedeflerimizi daima daha yukarıda tutuyoruz dedi.
     Sporculara bugün olduğu gibi yarında her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydeden Mayda, Bizim sporcularımız inanınca başarının elde edilebilineceğini herkese gösterdi. Ben bu başarıyı elde eden sporcumuza, onları çalıştıran antrenörlerine, sporcumuzun ailesine ve Gençlik Hizmetleri İl Müdürüne gösterdikleri başarıdan dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Engin Doğru / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümüşhanede başarılı sporcuya ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER