Gümüşhane Vali Vekili Karatepe, okul ziyaretinde

Gümüşhane Vali Vekili Karatepe, okul ziyaretinde bulundu


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Vali Vekili Cahit Karatepe, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla okul ziyareti gerçekleştirdi.
     Vali Vekili Karatepe, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Müdür Yardımcısı Mesut Olgun ile birlikte Yusuf Çiftçioğlu İlkokulunu ziyaret ederek, okula yeni başlayan öğrencilerle sohbet etti.
     Öğrencilerin sosyal ve sportif etkinliklerle öğrenme ortamını tanıması ve sevmesi, okul kurallarını öğrenmesi ve okula iyi bir başlangıç yapması gerektiğini belirten Karatepe, Merkez ilçede bin 117, Torulda 244, Kelkitte bin 28, Kösede 162, Kürtünde 307 ve Şiran ilçesinde 370 öğrenci ile toplam 3 bin 225 birinci sınıf öğrencisi ile anasınıfı öğrencileri bugün aileleri ile birlikte okullarının yolunu tuttu. Öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Aktaş ise öğretmenliğin topluma hizmet veren en saygın mesleklerden olduğunu söyledi.
     Bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleğinin ayrı bir kutsallık taşıdığını ifade eden Karatepe, Öğretmenler, Atatürk ilke ve inkılapları ile Türk milletinin milli ve manevi değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven, topluma karşı sorumluluk duyan kişilerdir. Bu nedenle bugün birinci sınıflarda başlayan bir haftalık uyum süresinde de gereken başarıyı göstereceklerine olan inancım tamdır diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Gümüşhane Vali Vekili Karatepe, okul ziyaretinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER