Güneşspor Kulübü Başkanı Kök:

Güneşspor Kulübü Başkanı Kök: -Gençlerimiz spor yapmak istiyor ama olanaklarımız kısıtlı


BİLECİK (A.A) - Bozüyükte amatör olarak faaliyet gösteren Güneşspor Kulübü Başkanı Ümit Kök, gençlerin spor yapmak istediğini ancak olanaklarının kısıtlı olduğunu bildirdi.
     Kök, yaptığı yazılı açıklamada, Güneşspor Kulübü olarak açılan kış sezonu futbol akademisi çalışmalarına 112 sporcunun katıldığını, bu durumun kulüp tarafından sevinçle karşılandığını kaydetti.
     Ellerinde imkan olması halinde binlerce sporcu yetiştirebileceklerini dile getiren Kök, şunları belirtti:
     Futbolda 4, voleybolda 3 takımımız müsabakalara katılırken, satranç ve tekvando branşlarına katılan sporcularımız da çeşitli müsabakalara katılıyor. Yüzlerce sporcuya hizmet vermeye çalışıyoruz fakat hayal ettiklerimiz ve isteğimiz binlerce sporcuya hizmet etmek. Bunun için de Güneşsporun desteye ihtiyacı var. Bu desteği yapılan çalışmalarla hak ettiğini düşünüyoruz. Fakat şimdiye kadar tam manasıyla elimizden tutan, bu gayretimize destek olan bir sponsor bulamadık. Buradan tüm halkımıza, tüm yetkililere sesleniyoruz. İlçemizin değişime ihtiyacı var. Bu değişim sizler sayesinde olacaktır. Lütfen elimizden tutun ve bu gayretlerimiz boşa gitmesin.
     Ümit Kök, elbirliğiyle genç ve başarılı bir nesil yetiştirmek için herkesin üzerine düşen görevleri hatırlatmak istediklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen
     yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Güneşspor Kulübü Başkanı Kök: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER