Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine öğrenci

Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine öğrenci alınacak


SİİRT (A.A) - Siirtte Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine öğrenci alınacak.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine yetenek sınavı sonucunda öğrenci kayıtları yapılacak.
     İlköğretim okullarından 2011-2012 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler, mezun olduklarına ilişkin belge ve dilekçe ile yetenek sınavına girmek istedikleri alanın bulunduğu herhangi bir Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine 20 Temmuza kadar başvurabilecek.
     Okul müdürlükleri tarafından sınav giriş belgesi düzenlenecek ve alanlara göre sınava girecek öğrenci listeleri, 23-27 Temmuz 2012 tarihleri arasında okulda ve okulun internet sayfasında ilan edilecek. Öğrenci seçimi, 30 Temmuz-3 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak. Değerlendirme sonunda yapılacak sıralamaya göre, belirlenen kontenjan kadar asıl ve yedek listeler 3 Ağustos 2012 tarihinde okulda ve okulun internet sayfasından ilan edilecek.
     Öğrencilerin kesin kayıtları, 6-10 Ağustos 2012 tarihleri arasında yapılacak.
     Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin 9. sınıflarına görsel sanatlar dalında 30, müzik dalında 30 ve spor dalında 60 öğrenci olmak üzere toplam 120 öğrenci alınacak.
    
     Muhabir: Zekeriya Güneş/Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Güzel Sanatlar ve Spor Lisesine öğrenci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER